Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑπό το Hong Kong ήρθε μια ακόμα βράβευση για την Chnaris H.M.D.C.

Από το Hong Kong ήρθε μια ακόμα βράβευση για την Chnaris H.M.D.C.

Μετά το βραβείο Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας “Inspirational Company 2018” που απονεμήθηκε από την World Confederation of Business στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, το βραβείο Αριστείας, στο Business Triumph Festival 2018 του […]

Μετά το βραβείο Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας “Inspirational Company 2018” που απονεμήθηκε από την World Confederation of Business στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, το βραβείο Αριστείας, στο Business Triumph Festival 2018 του Οργανισμού Europe Business Assembly στις Κάνες και τα δυο “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards” (“Excellence in Hotel Management & Consulting” και “CEO of the Year” για τον κ. Ζαχαρία Α. Χνάρη) από τη Seven Stars Media Corporation στην Αγία Πελαγία, η λαμπρή πορεία συνεχίζεται από το Χονγκ Κονγκ. Εκεί, έγινε η απονομή στον κ. Χνάρη του βραβείου “Excellence in Quality Management” από τον Οργανισμό Worldcob στην εκδήλωση “The Bizz AMEA” 2018. Ο ιδρυτής και γενικός διευθυτης της Chnaris H.M.D.C. ανέφερε: “Μια ακόμα βράβευση, μια ακόμα ευκαιρία να προβάλλουμε την χώρα μας διεθνώς. Και αυτό είναι που μας γεμίζει χαρά: Το ότι καταφέρνουμε να λειτουργούμε αποτελεσματικά ως πρεσβευτές της πατρίδας μας στα πέρατα του κόσμου. Το ότι κρατάμε την Ελλάδα όρθια στο παγκόσμιο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μου στην Chnaris H.M.D.C., μην ξεχνάμε ότι η δουλειά μας είναι ομαδική, καθώς και σε όλες τις συνεργαζόμενες τουριστικές μονάδες, που μας δίνουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώνουμε την πολυεπίπεδη επαγγελματική στρατηγική μας, με στόχο το κοινό όφελος”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024