Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsAvis Flex: H ευέλικτη ενοικίαση αυτοκινήτου

Avis Flex: H ευέλικτη ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Avis, στο πλαίσιο εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, παρουσιάζει τη νέα προσφορά Avis Flex, για ευέλικτη και οικονομική μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου σε εταιρείες και ιδιώτες. Η Avis, μέσα […]

Η Avis, στο πλαίσιο εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, παρουσιάζει τη νέα προσφορά Avis Flex, για ευέλικτη και οικονομική μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου σε εταιρείες και ιδιώτες. Η Avis, μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα Avis Flex, δίνει την ευκαιρία ενοικίασης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση. Με περισσότερους από 77 σταθμούς ενοικίασης σε όλη την Ελλάδα, επιλέξτε μέσω του προγράμματος Avis Flex, το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του καθένα. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για ενοικιάσεις διάρκειας 6 μηνών. Οι ελκυστικές τιμές του προγράμματος Avis Flex δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να φέρουν την ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πολύπλοκα συμβόλαια και κρυφά κόστη, ενώ συγχρόνως να απολαύσουν σημαντικά προνόμια, όπως μεταξύ άλλων: Μικτή ασφάλεια, ασφάλεια κλοπής, τέλη κυκλοφορίας, 24ωρη οδική βοήθεια, συντήρηση αυτοκινήτου, αντικατάσταση αυτοκινήτου σε 48 ώρες, 1.600 χλμ. το μήνα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024