Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑυλαία στην Aegean Regatta 2021

Αυλαία στην Aegean Regatta 2021

Με μία τελετή που απεικόνιζε την επιτυχία της Aegean Regatta 2021, έπεσε στη Ρόδο η αυλαία του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα που φέτος είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής. […]

Με μία τελετή που απεικόνιζε την επιτυχία της Aegean Regatta 2021, έπεσε στη Ρόδο η αυλαία του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα που φέτος είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής. Τα περισσότερα χειροκροτήματα στην Τελετή Λήξης εισέπραξαν δύο σκάφη από τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο, τα Baxemus και Mousmoulo που κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες ORC Performance και ΟRC Sport αντίστοιχα, δείχνοντας από την πρώτη κιόλας ιστιοδρομία τις δυνατότητες τους. Η κα Εριφύλλη Βαρδάκη, πρόεδρος της Επιτροπής Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, που μαζί με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής διοργανώνουν την “Ρεγκάτα του Αιγαίου”, στη σύντομη ομιλία της ευχαρίστησε όλους τους ιστιοπλόους για τη συμμετοχή. Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιάννης Κλείδωνας, παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στους κυβερνήτες Θανάση Μπαξεβάνη και Γιώργο Μπελέγρη που συμμετέχουν ανελλιπώς στην Αegean Regatta από την πρώτη χρονιά. Η Aegean Regatta διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Συντονιστής όμιλος για τη διοργάνωση της Aegean Regatta 2021 ήταν ο Α.Σ.Ι.Α.Θ. ΡΟΔΟΥ και συνδοργανωτές Όμιλοι οι: Ιστιοπλοϊκός Όμιλο Μυτιλήνης, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο. Σάμου, Ν.Ο. Χίου, ΠΕΚΕΒ Χίου, Ν.Ο. Λέρου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024