Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔιάκριση για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts

Διάκριση για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts

Τιμητική διάκριση έλαβε ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts από τον παγκόσμιο Οργανισμό “Achievements Forum Organizing Committee” που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την επιστολή, ο συγκεκριμένος οργανισμός, αφού […]

Τιμητική διάκριση έλαβε ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts από τον παγκόσμιο Οργανισμό “Achievements Forum Organizing Committee” που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την επιστολή, ο συγκεκριμένος οργανισμός, αφού έλαβε στα υπ’όψιν του τη διορατικότητα, το όραμα, την αποτελεσματικότητα, τον επαγγελματισμό, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική προτείνει την εταιρεία Philian Hotels & Resorts της οικογενείας Κουκουλάκη για το βραβείο “Prestigious International Award Achievement 2019”. Η συγκεκριμένη τελετή θα λάβει μέρος στις 2 Ιουλίου στο Westin Palace του Μιλάνου. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Μάκης Κουκουλάκης δήλωσε: “Είναι μία διάκριση για όλους όσους εργαζόμαστε στον Όμιλο. Όπως δηλώνει και το όνομα μας η φιλοξενία και η γνωριμία της κουλτούρας μας με τους ξένους επισκέπτες είναι ο βασικός μας σκοπός. Τέτοιου είδους διακρίσεις μας δίνουν θάρρος και κουράγιο ώστε να ανταπεξερχόμαστε καθημερινά στις δύσκολες καταστάσεις που συναντάμε”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024