Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔιεθνές συνέδριο για το υδρογόνο στο SENTIDO Pearl Hotels στο Ρέθυμνο

Διεθνές συνέδριο για το υδρογόνο στο SENTIDO Pearl Hotels στο Ρέθυμνο

Το Ευρωπαϊκό Τεχνικό Ινστιτούτο για Υδρογόνο και κυψέλες καυσίμων ιδρύθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σαν πρόγραμμα “Υδρογένο και Κυψέλες Καυσίμων” και συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο του Ulster Β. Ιρλανδίας. Το […]

Το Ευρωπαϊκό Τεχνικό Ινστιτούτο για Υδρογόνο και κυψέλες καυσίμων ιδρύθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σαν πρόγραμμα “Υδρογένο και Κυψέλες Καυσίμων” και συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο του Ulster Β. Ιρλανδίας. Το ετήσιο διεθνές συνέδριο – σεμινάριο, για το 2014, λαμβάνει χώρα στο SENTIDO Pearl Hotels στο Ρέθυμνο, από 23–27 Ιουνίου 2014 και διοργανώνεται από το αθηναϊκό γραφείο συνεδρίων και ταξιδίων κινήτρων “Πανελλάς”. Οι συνεδριάσεις έχουν συγκεκριμένα θέματα αυτά της ασφάλειας ως προς τη χρήση υδρογόνου, αποθήκευσή του και τις κυψέλες καυσίμων. Ενδεικτικά, διαλέξεις για εφαρμογές, διακρατική προσβασιμότητα, έρευνες για περαιτέρω εξέλιξη του επιστημονικού τομέα και μοντελοποίηση της ασφάλειας και αποθήκευσης. Συμμετέχουν 80 καθηγητές πανεπιστημίων, επιστήμονες και υποψήφιοι διδάκτορες του αντικειμένου προερχόμενοι από τους κλάδους των χημικών μηχανικών, χημικών, μηχανικών ορυκτών πόρων, μηχανολόγων, φυσικών και μαθηματικών – πληροφορικής, προερχόμενοι και από τις πέντε ηπείρους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024