Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔωρεά ρούχων και κουβερτών στο Το Χαμόγελο του Παιδιού

Δωρεά ρούχων και κουβερτών στο Το Χαμόγελο του Παιδιού

O Όμιλος Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο ξενοδοχειακών μονάδων σε κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς εδώ και 30 χρόνια, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, […]

O Όμιλος Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο ξενοδοχειακών μονάδων σε κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς εδώ και 30 χρόνια, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, αποφάσισε να δωρίσει ρούχα και κουβέρτες στον Εθελοντικό Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας ως όραμα το χαμόγελο κάθε παιδιού. Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ. Μάκης Κουκουλάκης δήλωσε: “Είναι χρέος όλων μας, παρατηρώντας τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, να αναγνωρίσουμε τη δική μας κοινωνική ευθύνη και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε δρώντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Μακάρι, με αφορμή αυτή τη δραστηριότητα του Ομίλου μας, να δώσουμε κίνητρο για αντίστοιχη δραστηριότητα και σε άλλες επιχειρήσεις”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024