Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπιδαπέδια παιγνίδια στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Επιδαπέδια παιγνίδια στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Το κλασικό και αγαπημένο “φιδάκι” μετατρέπεται σε επιδαπέδιο παιχνίδι στο Αεροδρόμιο της Αθήνας. Για τρεις ημέρες, ένα μεγάλο επιδαπέδιο φιδάκι περιμένει όλους για να τους μεταφέρει στο χωροχρόνο των παιδικών […]

Το κλασικό και αγαπημένο “φιδάκι” μετατρέπεται σε επιδαπέδιο παιχνίδι στο Αεροδρόμιο της Αθήνας. Για τρεις ημέρες, ένα μεγάλο επιδαπέδιο φιδάκι περιμένει όλους για να τους μεταφέρει στο χωροχρόνο των παιδικών τους αναμνήσεων και να κάνει την παραμονή στους στο αεροδρόμιο παιχνίδι. Για να ξεκινήσει κανείς το ταξίδι, διαλέγει τη φιγούρα που τον αντιπροσωπεύει για πιόνι, ρίχνει το ζάρι και φέρνει τον αριθμό που θα τον πάει μπροστά. Αναμνηστικά δώρα και άφθονα χαμόγελα θα μοιραστούν στους επισκέπτες και επιβάτες του Αεροδρομίου. Το “Let me Play” είναι μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024