Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕξέταση και έγκριση πολεοδομικών και αρχιτεκτονικών θεμάτων από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής

Εξέταση και έγκριση πολεοδομικών και αρχιτεκτονικών θεμάτων από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής

Υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Ευθύμιου Μπακογιάννη, συνεδρίασε το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Μεταξύ των θεμάτων που εξετάστηκαν και έλαβαν θετική γνωμοδότηση είναι η […]

Υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Ευθύμιου Μπακογιάννη, συνεδρίασε το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Μεταξύ των θεμάτων που εξετάστηκαν και έλαβαν θετική γνωμοδότηση είναι η έγκριση τροποποιημένων σχεδίων αρχιτεκτονικής μελέτης, για εξυπηρέτηση της χρήσης ξενοδοχείου στο διατηρητέο κτίριο επί των οδών Μητροπόλεως αρ. 27 και Πατρώου στην Αθήνα, φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας Orange Partners A.K.T.Π.Υ. Αφορά στην έγκριση σχεδίων αρχιτεκτονικής μελέτης για χρήση ξενοδοχείου με εσωτερικές διαρρυθμίσεις και αλλαγή στατικής και μηχανολογικής μελέτης σε διατηρητέο κτίριο. Ως προς τις διαφοροποιήσεις που προτείνονται είναι μικρής κλίμακας. Όλες οι προβλεπόμενες εργασίες συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εικόνας του ακινήτου συνολικά και εντάσσονται πλήρως στο οικιστικό περιβάλλον με σεβασμό στον χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024