Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsEyewide: Tο μοναδικό Digital Marketing Agency με πιστοποίηση Google Street View, στην Κρήτη

Eyewide: Tο μοναδικό Digital Marketing Agency με πιστοποίηση Google Street View, στην Κρήτη

Η Eyewide Digital Marketing Agency είναι η πρώτη εταιρεία στην Κρήτη που πιστοποιήθηκε με το Google Street View certificate. Ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Google, η Eyewide προσφέρει στους πελάτες – […]

Η Eyewide Digital Marketing Agency είναι η πρώτη εταιρεία στην Κρήτη που πιστοποιήθηκε με το Google Street View certificate. Ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Google, η Eyewide προσφέρει στους πελάτες – συνεργάτες της, σημαντικές υπηρεσίες όπως οι εικονικές περιηγήσεις ή virtual tours που δίνουν στον ενδιαφερόμενο πλήρη εικόνα για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της επιχείρησής τους, και φωτογράφιση 360ο για πανοραμική αποτύπωση των χώρων και του τοπίου γύρω από αυτή. Με την τεχνολογία συνεχώς να εξελίσσεται, και τις απαιτήσεις και δεξιότητες των χρηστών στο διαδίκτυο να αυξάνονται, η Eyewide αποτελεί τον κατάλληλο συνεργάτη για τον απαιτητικό αλλά και συναρπαστικό τομέα του Internet. Με μια πρωτότυπη, εύκολη και οικονομικά προσιτή υπηρεσία, η Eyewide Digital Marketing Agency με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να γίνουν ακόμα πιο δημοφιλείς στο internet και μέσα στα Google Maps, ενώ παράλληλα αυξάνεται αρκετά η επισκεψιμότητα των websites με αποτέλεσμα και την αύξηση των πωλήσεων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024