Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΓια έκτη συνεχόμενη χρονιά, το εστιατόριο ‘Σπονδή’συγκαταλέγεται στον οδηγό Μichelin

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το εστιατόριο ‘Σπονδή’συγκαταλέγεται στον οδηγό Μichelin

Η Σπονδή για ακόμα μια χρονιά συγκαταλέγεται στον οδηγό με τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Σύμφωνα με τη φετινή παγκόσμια κατάταξη ο οδηγός Μichelin, “επαναβραβεύει” για έκτη συνεχή χρονιά το  […]

Η Σπονδή για ακόμα μια χρονιά συγκαταλέγεται στον οδηγό με τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Σύμφωνα με τη φετινή παγκόσμια κατάταξη ο οδηγός Μichelin, “επαναβραβεύει” για έκτη συνεχή χρονιά το  εστιατόριο με δύο αστέρια. Η ευχάριστη αυτή είδηση συμπίπτει χρονικά με την έλευση του 3άστερου Γάλλου σεφ Michel del Burgo, στην κουζίνα του βραβευμένου ελληνικού εστιατορίου, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον. Ο κορυφαίος chef σε συνεργασία με τους ταλαντούχους chef de cuisine Άγγελο Λάντο και William Mahi βάζουν τώρα ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την αναβάθμιση της ελληνικής εστιατορικής σκηνής. Ο όμιλος Τραστέλη, στον οποίο ανήκουν τα 3 από τα έξι Ελληνικά εστιατόρια που ξεχώρισαν και φέτος από το διεθνή θεσμό Michelin, υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα στο γαστρονομικό τοπίο. Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός Michelin επιβεβαιώνει για ακόμα μια χρονιά το αστέρι του εστιατορίου Hytra καθώς και του Γαλάζια Hytra με τον ταλαντούχο chef Νίκο Καραθάνο για την υψηλή ποιότητα της κουζίνας τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024