Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsH Nova, Μεγάλος Χορηγός Wi-Fi πρόσβασης στο Internet στο Μουσείο Μπενάκη

H Nova, Μεγάλος Χορηγός Wi-Fi πρόσβασης στο Internet στο Μουσείο Μπενάκη

Απεριόριστη ασύρματη πρόσβαση στο Internet θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες των κτιρίων του Μουσείου  Μπενάκη στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Nova, του μεγαλύτερου παρόχου καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και […]

Απεριόριστη ασύρματη πρόσβαση στο Internet θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες των κτιρίων του Μουσείου  Μπενάκη στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Nova, του μεγαλύτερου παρόχου καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση του έργου το Μουσείο Μπενάκη επιτυγχάνει την αναβάθμιση της εμπειρίας του επισκέπτη, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να συνδεθεί και να περιηγηθεί στο internet από όλες τις φορητές του συσκευές (κινητό τηλέφωνο, laptop, tablet) δωρεάν, με ασφάλεια, σε υψηλές ταχύτητες και με την αξιοπιστία που εγγυάται η πολύχρονη εμπειρία και η κορυφαία τεχνογνωσία της Nova. To έργο αναπτύσσεται στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού, στην οδό Κουμπάρη, στην Πειραιώς 138, στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης στην Αγίων Ασωμάτων, στην Πινακοθήκη Γκίκα στην Κριεζώτου, στο Εργαστήρι Γιάννη Παππά στου Ζωγράφου και στο νέο Μουσείο Παιχνιδιών στο Παλαιό Φάληρο. Όλοι οι χώροι είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι ώστε οι επισκέπτες να είναι συνεχώς online και να επικοινωνούν πάντα και από παντού. Μπορούν να μοιράζονται τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές τους με φίλους στα κοινωνικά δίκτυα, να ενημερώνονται για όλες τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στους χώρους των μουσείων, να ψωνίζουν στο benakishop.gr. Επίσης, μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες για τα εκθέματα μέσα από τη διαδικτυακή ακουστική ξενάγηση που προσφέρεται εδώ και λίγο καιρό στις μόνιμες εκθέσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024