Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsH Ryanair προσφέρει 10 ευρώ έκπτωση στα νέα μέλη του “My Ryanair” για την επόμενη πτήση τους

H Ryanair προσφέρει 10 ευρώ έκπτωση στα νέα μέλη του “My Ryanair” για την επόμενη πτήση τους

Η Ryanair ανακοίνωσε πως θα προσφέρει 10 ευρώ έκπτωση σε όλους τους πελάτες που θα εγγραφούν στο “My Ryanair” για την επόμενη πτήση τους, για κρατήσεις μέσω του Ryanair.com. Το […]

Η Ryanair ανακοίνωσε πως θα προσφέρει 10 ευρώ έκπτωση σε όλους τους πελάτες που θα εγγραφούν στο “My Ryanair” για την επόμενη πτήση τους, για κρατήσεις μέσω του Ryanair.com. Το “My Ryanair” προσφέρει στους πελάτες ταχύτερη πρόσβαση στους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη, δίνοντας τους παράλληλα τη δυνατότητα να δημιουργήσουν προφίλ, να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τα στοιχεία των ταξιδιωτικών εγγράφων τους και τα στοιχεία πληρωμής, καθώς και να ρυθμίσουν τις ταξιδιωτικές τους προτιμήσεις. Τα μέλη του “My Ryanair”, μπορούν να επωφεληθούν από μία απόλυτα εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία στο Ryanair.com, ενώ σύντομα θα έχουνε πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις. Για να αποκτήσετε το κουπόνι των 10 ευρώ για την επόμενη πτήση σας, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:
1. Μπείτε στο Ryanair.com
2. Δημιουργήστε λογαριασμό MyRyanair κάνοντας κλικ στην επιλογή “Εγγραφή”
3. Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και αποθηκεύστε τα στοιχεία των ταξιδιωτικών εγγράφων σας και τα στοιχεία πληρωμής
4. Κάντε κράτηση αφού συμπληρώσετε το προφίλ σας- η κράτηση θα πρέπει να γίνει έως 21 Σεπτεμβρίου του 2016
5. Αποκτήστε 10 ευρώ έκπτωση για την επόμενη πτήσης σας- κάντε κλικ στο ‘Εξαργύρωση κουπονιού’
6. Πραγματοποιήστε και τις δύο πτήσεις πριν τις 31 Ιανουαρίου 2017.

Πάνω από 11 εκατ. πελάτες έχουνε ήδη εγγραφεί στο “My Ryanair” μέχρι σήμερα, ενώ η Ryanair εξακολουθεί να αναβαθμίζει την ψηφιακή της πλατφόρμα μέσω του προγράμματος “Always Getting Better”. Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “Πάνω από 11 εκατ. πελάτες έχουν ήδη εγγραφεί στο “My Ryanair”, απολαμβάνοντας ταχύτερες κρατήσεις και check-ins μέσα από μία εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία.  Ενόψει της προσφοράς “Sign Up & Save”, όλα τα νέα μέλη του “My Ryanair” που κάνουνε κράτηση για μία πτήσης θα λάβουν 10€ έκπτωση για την επόμενη κράτησή τους με την Ryanair. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 9 Σεπτεμβρίου, για αυτό οι πελάτες μας θα πρέπει να εγγραφούν και να κερδίσουν σήμερα”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024