Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Costa Navarino φιλοξένησε και φέτος το διεθνές τουρνουά κυπέλλου γκολφ Hermes EAGLES Charity Golf Cup

Η Costa Navarino φιλοξένησε και φέτος το διεθνές τουρνουά κυπέλλου γκολφ Hermes EAGLES Charity Golf Cup

Για δεύτερη χρονιά, η EΑGLES Charity Golf Club e.V γιόρτασε το τέλος της σεζόν γκολφ με τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά “Hermes EAGLES Presidents Golf Cup” στο Νavarino Dunes της […]

Για δεύτερη χρονιά, η EΑGLES Charity Golf Club e.V γιόρτασε το τέλος της σεζόν γκολφ με τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά “Hermes EAGLES Presidents Golf Cup” στο Νavarino Dunes της Costa Navarino, από 30 Οκτωβρίου μέχρι και 1η Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεχωρίζει για το σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο, παρέχοντας οικονομική στήριξη σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Τα μέλη της “ΗΕRMES EΑGLES Charity Golf Club” συγκεντρώθηκαν και φέτος στο Νavarino Dunes της Costa Navarino για τρεις ημέρες τουρνουά γκολφ, ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν παρουσία του Frank Fleschenberg, προέδρου της EAGLES Charity Golf Club, αλλά και πολλών επιφανών επισκεπτών που φιλοξενήθηκαν στο The Westin Resort, Costa Navarino.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024