Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ EUROCERT απένειμε Πιστοποιητικό ETHOS στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Η EUROCERT απένειμε Πιστοποιητικό ETHOS στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Η EUROCERT, o αμιγώς Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, απένειμε Πιστοποιητικό με βάση το Πρότυπο ETHOS στην εταιρεία Κτήμα Γεροβασιλείου. Ειδικότερα, το Κτήμα Γεροβασιλείου πιστοποιήθηκε από την EUROCERT για […]

Η EUROCERT, o αμιγώς Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, απένειμε Πιστοποιητικό με βάση το Πρότυπο ETHOS στην εταιρεία Κτήμα Γεροβασιλείου. Ειδικότερα, το Κτήμα Γεροβασιλείου πιστοποιήθηκε από την EUROCERT για το Σύστημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο εφαρμόζει, καθώς και τις πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος, την ηθική και υπεύθυνη διακυβέρνηση, την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και τις συνθήκες εργασίας, οι οποίες συνιστούν τους κυριότερους πυλώνες απαιτήσεων του Προτύπου ETHOS. Το ETHOS, είναι ένα Πρότυπο Αξιολόγησης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) των επιχειρήσεων, το οποίο έχει εκπονηθεί από κοινού με το CSR Hellas (Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη) και την EUROCERT, εστιάζοντας στις βασικές αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ανάλογα με το επίπεδο συμμόρφωσης των επιχειρήσεων, απονέμεται το Σήμα ETHOS (συμμόρφωση >60%), ETHOS GOLD (συμμόρφωση >75%) και ETHOS PLATINUM (συμμόρφωση >90%).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024