Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Heloni Apartments έλαβε Covid Shield από την TŪV Austria

Η Heloni Apartments έλαβε Covid Shield από την TŪV Austria

Στο πλαίσιο της προστασίας έναντι στην παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού, η Heloni Apartments έχει πιστοποιηθεί με το σχήμα πιστοποίησης Covid Shield της TŪV Austria, διασφαλίζοντας ότι τηρούνται όλα τα μέτρα […]

Στο πλαίσιο της προστασίας έναντι στην παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού, η Heloni Apartments έχει πιστοποιηθεί με το σχήμα πιστοποίησης Covid Shield της TŪV Austria, διασφαλίζοντας ότι τηρούνται όλα τα μέτρα που επιβάλλονται για την πρόληψη ενάντια στον COVID-19. Η Heloni Apartments είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία ενοικίασης κατοικιών που προσφέρει πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα στην Αθήνα και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα καταλύματα διατίθενται τόσο για βραχυχρόνια όσο και για μακροχρόνια μίσθωση. Ύψιστη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των φιλοξενούμενων αλλά και η αίσθηση της ιδιωτικότητας. Οι χώροι είναι απόλυτα λειτουργικοί, ευρύχωροι, πλήρως εξοπλισμένοι και παρέχουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024