Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Πάρος ενισχύει τη φήμη της στις διεθνείς αγορές με έμφαση στο θεματικό τουρισμό

Η Πάρος ενισχύει τη φήμη της στις διεθνείς αγορές με έμφαση στο θεματικό τουρισμό

Με σημαντικά αποτελέσματα έκλεισε το πρώτο δίμηνο των εκθεσιακών συμμετοχών του Δήμου Πάρου σε Βιέννη, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη και Μιλάνο, με τις ενδείξεις να είναι ενθαρρυντικές για την […]


Με σημαντικά αποτελέσματα έκλεισε το πρώτο δίμηνο των εκθεσιακών συμμετοχών του Δήμου Πάρου σε Βιέννη, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη και Μιλάνο, με τις ενδείξεις να είναι ενθαρρυντικές για την εξέλιξη και της φετινής τουριστικής περιόδου. Χαρακτηριστικό είναι ότι, όπως προέκυψε από τις επαφές που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου κ. Γιώργος Μπαφίτης με τον κ. Γιάννη Αποστόλου στη FERIEN Βιέννης και την κα Άννα Πολυκανδριώτη στη FESPO Ζυρίχης, ο αυστριακός Tour Operator DK Touristik θα έχει για πρώτη φορά απευθείας σύνδεση Βιέννης – Πάρου, μέσω Μυκόνου (Βιέννη – Μύκονος αεροπορικώς και από Μύκονο με πλοίο Πάρο, με ρυθμισμένες τις ώρες), ενώ έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον των Ελβετών επισκεπτών του περιπτέρου για τον περιπατητικό τουρισμό. Αντίστοιχο ήταν και το ενδιαφέρον για ενίσχυση του καταδυτικού τουρισμού από επαγγελματίες της γερμανικής αγοράς που συναντήθηκαν στο Ντίσελντορφ με την αντιδήμαρχο κα Δώρα Σαρρή – Παπακυρίλλου, και τους κ.κ. Νικόλα Λουρίδη και Κωνσταντίνο Λίβα, στο πλαίσιο της έκθεσης ΒΟΟΤ. Στο Μιλάνο, οι επαφές του προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής κ. Μικέ Λεοντή και της κας Μαρίας Σκιαδά επικεντρώθηκαν στην οργάνωση διακοπών για ζευγάρια και οικογένειες από Ιταλία, ενώ διαπιστώθηκε και η διάθεση για προώθηση VIP τουριστών από τη Γεωργία, στο πλαίσιο της πολιτικής προσέγγισης επισκεπτών με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Σημαντικές ήταν και συναντήσεις με σειρά εκπροσώπων TOs, μεταξύ των οποίων της εταιρείας Evolution Travel που δραστηριοποιείται σε Ιταλία και ΗΠΑ, της Μakotour και της Gorgolive από Ιταλία που έχουν συμπεριλάβει την Πάρο στα προγράμματά τους, της Τoko4you που ασχολείται με κρουαζιέρες και γαμήλια ταξίδια, της Viatravel που ασχολείται κυρίως με επαγγελματικά ταξίδια κ.ά., καθώς και με bloggers και δημοσιογράφους. Τέλος, στη Νέα Υόρκη έγιναν επαφές από στελέχη της εταιρείας Συμβούλων του Δήμου με σημαντικά ΜΜΕ και ταξιδιωτικούς πράκτορες, με στόχο την ενίσχυση της φήμης του νησιού και στις Βρυξέλλες ο κ. Δημήτρης Σταυράκης που εκπροσώπησε το νησί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με επαγγελματίες που προωθούν τον πολιτιστικό τουρισμό και την κρουαζιέρα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024