Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Ryanair και ο ΔΑΑ δίνουν φτερά “Χαμόγελο του Παιδιού”

Η Ryanair και ο ΔΑΑ δίνουν φτερά “Χαμόγελο του Παιδιού”

H Ryanair γιόρτασε στις 15 Δεκεμβρίου τη Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία “Your Wishes Fly”, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προβάλλοντας την κοινή  δέσμευή τους προς τη στήριξη του “Χαμόγελου του […]

H Ryanair γιόρτασε στις 15 Δεκεμβρίου τη Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία “Your Wishes Fly”, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προβάλλοντας την κοινή  δέσμευή τους προς τη στήριξη του “Χαμόγελου του Παιδιού”, τον επίσημο φιλανθρωπικό οργανισμό που επιλέχθηκε από την Ryanair στην Ελλάδα. Οι επιβάτες προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ανταλλαγή ευχών στο αεροδρόμιο, σε μία προσπάθεια στήριξής του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο κάνει τόσα πολλά για να βοηθήσει παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα. Όλες οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν για αυτόν τον αξιόλογο σκοπό, θα βοηθήσουν το Χαμόγελο του Παιδιού στο σημαντικό έργο του να συνεχίσει να κάνει τον κόσμο καλύτερο για εκατομμύρια παιδιά στην Ελλάδα. Η Ryanair, ο ΔΑΑ και το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μέσω μίας μικρής συνεισφοράς θα συμβάλλουν σημαντικά στη στήριξη του οράματος του Οργανισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024