Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ VARIO διακρίθηκε με Silver Award από την EcoVadis

Η VARIO διακρίθηκε με Silver Award από την EcoVadis

Η VARIO διακρίθηκε με Silver Award από την EcoVadis για τις κοινωνικές πρακτικές της σχετικά με θέματα αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Για ακόμα μία χρονιά, η εταιρία, διακρίθηκε όσον αφορά […]

Η VARIO διακρίθηκε με Silver Award από την EcoVadis για τις κοινωνικές πρακτικές της σχετικά με θέματα αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Για ακόμα μία χρονιά, η εταιρία, διακρίθηκε όσον αφορά στην ποιότητα του συστήματος διαχείρισης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσω των πολιτικών που ορίζει, των πρακτικών που εφαρμόζει και των αποτελεσμάτων που έχει σημειώσει. Η VARIO, σύμφωνα με την αξιολόγηση του συστήματος κατάταξης EcoVadis CSR Rating, βρίσκεται στο κορυφαίο 5% των εταιρειών του ευρύτερου κλάδου της παγκοσμίως, όσον αφορά τη συνολική της βαθμολογία, στο 4% των κορυφαίων προμηθευτών στην ενότητα “εργασιακές πρακτικές και ανθρώπινα δικαιώματα” και στο αντίστοιχο 11% στην ενότητα “Περιβάλλον”. Η Vario ΑΕ ιδρύθηκε το 2004, είναι μέλος της Inpacs και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός της για την Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα, η εταιρία είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές επαγγελματικών προϊόντων και αναλωσίμων για επιχειρήσεις (προϊόντα χάρτου, αναλώσιμα catering, απορρυπαντικά, εργαλεία καθαρισμού, προϊόντα ατομικής προστασίας, διαχείριση απορριμμάτων, guest amenities κ.ά.).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024