Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚόσμημα η Ελαφόνησος και ιδανική για αποτοξίνωση λέει το ιταλικό DOVE

Κόσμημα η Ελαφόνησος και ιδανική για αποτοξίνωση λέει το ιταλικό DOVE

“Κόσμημα” στα παράλια της Πελοποννήσου χαρακτηρίζει την Ελαφόνησο το ιταλικό περιοδικό “DOVE”, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ για ελληνικούς προορισμούς. Όπως αναφέρει  χαρακτηριστικά, “με 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα ανά 800 κατοίκους, παραλίες […]

“Κόσμημα” στα παράλια της Πελοποννήσου χαρακτηρίζει την Ελαφόνησο το ιταλικό περιοδικό “DOVE”, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ για ελληνικούς προορισμούς. Όπως αναφέρει  χαρακτηριστικά, “με 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα ανά 800 κατοίκους, παραλίες με λευκούς αμμόλοφους και προστατευόμενη φυσική περιοχή αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές αποτοξίνωσης”. “Το συγκεκριμένο δημοσίευμα εναρμονίζεται απόλυτα με το μήνυμα που εκπέμπει ο προορισμός ότι η επαφή με τη φύση σε ένα ελεύθερο από συνωστισμούς τοπίο αποτελεί για την εποχή μας το πλέον ελκυστικό για τον επισκέπτη στην εποχή της πανδημίας” τονίζει σε δήλωσή της η Δήμαρχος κυρία Έφη Λιάρου και προσθέτει: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Ελαφόνησος προβάλλεται ως μια από πιο επιλέξιμες λύσεις για όσους θέλουν να χαρούν πραγματικά τις διακοπές τους”. Σημειώνεται ότι η ιταλική αγορά είναι από τις κυριότερες για το νησί.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024