Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsLet us do the cooking από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Let us do the cooking από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και η ομάδα των Chef του, δημιουργούν μία γαστρονομική εμπειρία, προσφέροντας τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς μοναδικά πιάτα στην άνεση του σπιτιού του, επικοινωνώντας καθημερινά μέσω […]

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και η ομάδα των Chef του, δημιουργούν μία γαστρονομική εμπειρία, προσφέροντας τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς μοναδικά πιάτα στην άνεση του σπιτιού του, επικοινωνώντας καθημερινά μέσω τηλεφώνου από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα για παραγγελίες μεσημεριανού ή δείπνου. Μέσα από πέντε διαφορετικά, αυθεντικά μενού, η κουζίνα του ξενοδοχείου συστήνει συλλογές από απολαυστικά πιάτα και εμπνευσμένες δημιουργίες σε σκεύη σερβιρίσματος που ομορφαίνουν το οικογενειακό τραπέζι. Οι επιλογές μπορούν να γίνουν μέσα από μία ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων που ανταποκρίνονται σε χορτοφαγικές συνταγές, παραδοσιακές πίτες, ψάρι ημέρας, αλλά και επιλογές όπως αρνάκι γάλακτος στη γάστρα ή σιγομαγειρεμένο μοσχάρι με κρασί Βουργουνδίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024