Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜηνιαία ολομέλειά του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μηνιαία ολομέλειά του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 27η Μαϊου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μετά την ολιγόμηνη διακοπή λόγω καραντίνας. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 27η Μαϊου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μετά την ολιγόμηνη διακοπή λόγω καραντίνας. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν η κα Αγνή Χριστίδου, διευθύντρια του ΞΕΕ και ο κ. Άρης Στρατάκης διευθυντής ΠΥΤ, που ενημέρωσαν για τις συνθήκες λειτουργείας των ξενοδοχείων εν καιρώ COVID-19, την εφαρμογή του νέου πρωτόκολλου υγιεινής των ξενοδοχείων καθώς επίσης για τα πνευματικά δικαιώματα και GDPR εν μέσω νέων συνθηκών. Στ συνέχεια ο κ. Πελεκανάκης Γιώργος, πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων), έκανε ενημέρωση και προβλέψεις για τη νέα τουριστική σεζόν 2020 υπό αυτές τις πρωτόγνωρες φέτος συνθήκες. Ανακοινώθηκε ότι, σύντομα ο σύλλογος σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Κρήτης, θα διοργανώσει διαδυκτιακά σεμινάρια στα μέλη του, για την απαραίτητη εκπαίδευση προσωπικού των ξενοδοχείων και την πιστοποίηση τους, όσον αφορά τη σωστή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλου. Ακολούθως συζητήθηκαν διάφορα θέματα και ενημερώσεις, τέθηκαν θέματα και απορίες στους ομιλητές και ακολούθησε πολύ επιμορφωτική συζήτηση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024