Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέα ιστοσελίδα για το Kos Aktis Art Hotel

Νέα ιστοσελίδα για το Kos Aktis Art Hotel

Έχοντας ως κίνητρο τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, το Kos Aktis Art Hotel δημιουργησε μία νέα, δυναμική ιστοσελίδα. Η εταιρεία Reach Web Agency, μελέτησε, σχεδίασε και […]

Έχοντας ως κίνητρο τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, το Kos Aktis Art Hotel δημιουργησε μία νέα, δυναμική ιστοσελίδα. Η εταιρεία Reach Web Agency, μελέτησε, σχεδίασε και πρότεινε ένα ειδικά σχεδιασμένα πρότυπο για το ξενοδοχείο, το οποίο ενσωματώνει όλα τα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία. Το τελικό αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από μια ιστοσελίδα με σύγχρονο σχεδιασμό, η οποία αντιπροσωπεύει το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Hotel, διατηρώντας συγχρόνως υψηλά τα πρότυπα αισθητικής. Ακόμη, είναι σχεδιασμένη με Responsive Web Design (RWD), εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη εμπειρία θέασης / προβολής όπως επίσης και την εύκολη ανάγνωση και πλοήγηση σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών (smartphone,tablet, laptop, desktop). Λειτουργική και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό τόσο από το ξενοδοχείο όσο και από το νησί της Κω, η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πληροφορηθεί για τις υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο και τις δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024