Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέα συλλογή πετσετών θαλάσσης Pestemal άνοιξη – καλοκαίρι 2015

Νέα συλλογή πετσετών θαλάσσης Pestemal άνοιξη – καλοκαίρι 2015

Βγαλμένες από την παράδοση των ανατολίτικων χαμάμ, οι πετσέτες παραλίας Pestemal τώρα και στην Ελλάδα από την ομώνυμη εταιρεία, σε μία μεγάλη καλοκαιρινή γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Οι πετσέτες Pestemal […]

Βγαλμένες από την παράδοση των ανατολίτικων χαμάμ, οι πετσέτες παραλίας Pestemal τώρα και στην Ελλάδα από την ομώνυμη εταιρεία, σε μία μεγάλη καλοκαιρινή γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Οι πετσέτες Pestemal φτιάχνονται από λινό, βαμβάκι, ή οργανικό μπαμπού και βάφονται με φυτικές βαφές φιλικές στο δέρμα. Είναι εξαιρετικά ελαφριές και απορροφητικές και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Mία Pestemal πετσέτα είναι εξαιρετικά πολυχρηστική -μπορεί να φορεθεί ως παρεό, σάλι, halter neck φόρεμα ή να χρησιμοποιηθεί ως καλοκαιρινό ριχτάρι, τραπεζομάντηλο ή παιδική κουβέρτα. Η Pestemal έχει έδρα στην Ελλάδα και από το ξεκίνημα της το 2013, μέχρι και σήμερα ανέπτυξε ένα πανελλαδικό δίκτυο με ογδόντα σημεία χονδρικής πώλησης. Τα προϊόντα της εταιρείας υπάρχουν και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία. Στόχος της είναι η επέκταση στην τοπική αγορά του franchise με Pestemal Concept Stores. Εκτός από το βασικό της προϊόν την πετσέτα peshtemal, η εταιρία διαθέτει αξεσουάρ, είδη σπιτιού, είδη μπάνιου και ειδική σειρά με μπουρνούζια και πετσέτες μπάνιου για ξενοδοχεία και σπα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024