Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair προσθέτει πάνω από 3.000 πτήσεις σε όλο το ευρωπαϊκό της δίκτυο για τον Οκτώβριο
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair προσθέτει πάνω από 3.000 πτήσεις σε όλο το ευρωπαϊκό της δίκτυο για τον Οκτώβριο

Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 190 προορισμούς στην Ευρώπη.

Η Ryanair πρόσθεσε πάνω από 3.000 πτήσεις στο ευρωπαϊκό της δίκτυο για τις διακοπές Οκτωβρίου, διαθέτοντάς περισσότερες από 550.000 επιπλέον θέσεις προς πώληση.

Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 190 προορισμούς στην Ευρώπη και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες χρεώσεις, νέα ιστοσελίδα, νέα εφαρμογή με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus. Για να γιορτάσει, η Ryanair λανσάρει χειμερινή προσφορά με ειδικά χαμηλούς ναύλους.

Ο John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να προσθέσει πάνω από 3,000 πτήσεις σε όλο το Ευρωπαϊκό της δίκτυο για τις διακοπές Οκτωβρίου, με 550.000 επιπλέον θέσεις διαθέσιμες προς πώληση στην ιστοσελίδα Ryanair.com. Οι Ευρωπαίοι πελάτες και οι επισκέπτες επιλέγουν ήδη την Ryanair για τους χαμηλούς της ναύλους, άρτια εξυπηρέτηση και ποικιλία δρομολογίων. Τώρα, μπορούν επίσης να κλείσουν τις χειμερινές τους πτήσεις ακόμα νωρίτερα μέσω της  αναβαθμισμένης μας ιστοσελίδας και ολοκαίνουργιας εφαρμογής, καθώς και να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους. Επίσης, οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus και να χρησιμοποιήσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024