Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέο website για το Elounda Bay Palace από την Eyewide Digital Marketing Agency

Νέο website για το Elounda Bay Palace από την Eyewide Digital Marketing Agency

Η πολύχρονη συνεργασία της Eyewide Digital Marketing Agency με το πολυτελές θέρετρο Elounda Bay Palace του ομίλου Μαντωνανάκη στην Ελούντα συνεχίζεται, μέσα από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου […]


Η πολύχρονη συνεργασία της Eyewide Digital Marketing Agency με το πολυτελές θέρετρο Elounda Bay Palace του ομίλου Μαντωνανάκη στην Ελούντα συνεχίζεται, μέσα από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου responsive website για το γνωστό resort. Τόσο η ιδιαιτερότητα του προορισμού, όσο και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο κατέστησαν το project ακόμη πιο απαιτητικό, με όλους τους συνεργάτες να εστιάζουν στα δυνατά σημεία και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του, ώστε να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο. Με την τεχνογνωσία “responsive design” που επιτρέπει ναεμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές και με σύγχρονο σχεδιασμό που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, το νέο eloundabay.gr είναι online. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις του Elounda Bay Palace, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες, τον προορισμό αλλά και τις ειδικές προσφορές του ξενοδοχείου. Επίσης, μέσα από το νέο website μπορείτε να κάνετε εύκολα onlineκράτηση σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Η Eyewide προσφέρει εκτός από το web design και άλλες υπηρεσίες στα ξενοδοχεία του Ομίλου Μαντωνανάκη. Η εταιρεία έχει αναλάβει το Performance Marketing (Google AdWords campaings, Yandex κ.λπ.), το SEO (Search Engine Optimization), το Email Marketing και την τεχνική ανάλυση για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024