Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsNikki Beach Resort & Spa Porto Heli White Party

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli White Party

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουλίου το White Party του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, εγκαινιάζοντας και επίσημα την έναρξη της σεζόν. Το πάρτι-θεσμός των Nikki Beach […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουλίου το White Party του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, εγκαινιάζοντας και επίσημα την έναρξη της σεζόν. Το πάρτι-θεσμός των Nikki Beach παγκοσμίως και το πιο αναμενόμενο event της ελληνικής Ριβιέρας διοργανώθηκε για δεύτερη φορά, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.000 προσκεκλημένους. Μεταξύ αυτών που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους βρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ανάμεσά τους η κ. Μαρίνα Βερνίκου και ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης, η κ. Κατερίνα Τερζοπούλου, ο κ. Βασίλης Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του Ρόη και πολλοί άλλοι, καθώς και οι τοπικές αρχές της περιοχής. Δυναμικό “παρών” έδωσαν και Έλληνες celebrities και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, όπως οι παρουσιάστριες Κατερίνα Καινούργιου, Μαίρη Συνατσάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Έλλη Παπαγγελή, η Νικολέττα Ράλλη και ο ξενοδόχος Ιάσονας Μιχόπουλος, οι ηθοποιοί Ντορέττα Παπαδημητρίου, Τζένη Μπότση, Μέμος Μπεγνής και Μιχάλης Μαρίνος, ο σεναριογράφος Πάνος Αμαραντίδης και ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης. Τον ελληνικό Τύπο εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ηello Γιώργος Μπίνιος και η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Τζοβάννα Βλαχάβα, η Ελεάνα Κυρκιλή του Μadame Figaro, όπως και Διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης, που διασκέδασαν μέχρι πρωίας και δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με την ατμόσφαιρα και τον χαρακτήρα του πάρτι. Grand Sponsor του event ήταν η Σπανός ΑΕ και χορηγός το Cointreau. Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το 28 Black, η Βίκος Cola, το Feddy Make Up Stage και ο Πάνος Ζήνας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024