Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsNJV Athens Plaza, το 1ο ξενοδοχείο της Αθήνας που πιστοποιήθηκε με το πρότυπο “We do local”

NJV Athens Plaza, το 1ο ξενοδοχείο της Αθήνας που πιστοποιήθηκε με το πρότυπο “We do local”

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza πέρασε επιτυχώς όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του Πρότυπου “We do local” και αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της Αθήνας […]

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza πέρασε επιτυχώς όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του Πρότυπου “We do local” και αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της Αθήνας που πιστοποιήθηκε με αυτό. Το “We do local” είναι ένα εγχείρημα το οποίο έχει στόχο την επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. Το ξενοδοχείο πιστοποιήθηκε, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του “We do local”, για το σύνολο των ενεργειών με τις οποίες ανάδεικνύει την ιδιαίτερη ελληνική φιλοξενία, προωθεί τον πολιτισμό, στηρίζει την τοπική παραγωγή και οικονομία και συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024