Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ‘τρέχει’ στον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ‘τρέχει’ στον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι ο κύριος θεσμικός υποστηρικτής της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Θεσσαλονίκης. Ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος την Κυριακή 10 Απριλίου χάρισε την ομορφότερη δρομική εμπειρία, […]

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι ο κύριος θεσμικός υποστηρικτής της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Θεσσαλονίκης. Ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος την Κυριακή 10 Απριλίου χάρισε την ομορφότερη δρομική εμπειρία, σε δέκα χιλιάδες δρομείς. Άνθρωποι όλων των ηλικιών από 9 ως 80 χρονών ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης μετά από δύο χρόνια “σιωπής” λόγω της πανδημίας δείχνοντας την δίψα τους για άθληση αλλά και την αγάπη τους για τον θεσμό. Παρ’ότι η πανδημία και οι διεθνείς συνθήκες δεν διευκολύνουν τις αφίξεις των ξένων επισκεπτών, η παγκόσμια διάσταση του “Μαραθωνίου της Ιστορίας” αποτυπώθηκε μέσα από την παρουσία δρομέων από 41 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη (Αίγυπτος, Αλβανία, Αργεντινή, Αυστρία, Αφγανιστάν, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βουλγαρία, Βραζιλία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Δανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κύπρος, Λιθουανία, Μαρόκο, Νότιος Αφρική, Ολλανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τσεχία, Φιλιππίνες, και Ελλάδα).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023