Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, κ.Ilham Heydar Oglu Aliyev συνόδευσε την περασμένη Δευτέρα η υφυπουργός Πολιτισμού κα Άντζελα Γκερέκου κατά την ξενάγησή του στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. “Είμαστε […]

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, κ.Ilham Heydar Oglu Aliyev συνόδευσε την περασμένη Δευτέρα η υφυπουργός Πολιτισμού κα Άντζελα Γκερέκου κατά την ξενάγησή του στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. “Είμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι που υποδεχόμαστε τον κ. Αλίγιεφ σε έναν χώρο που συμπυκνώνει με τον τελειότερο τρόπο την πολιτική και πολιτιστική πρωτοπορία της Αθήνας στην εποχή της μεγαλύτερης ακμής της αλλά και την ιστορική διαδρομή της πόλης. Είμαστε βέβαιοι ότι οι σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας θα συνεχίσουν να αποδίδουν καρπούς και στον Πολιτισμό. Άλλωστε, τον Ελληνισμό και την περιοχή του Καύκασου συνδέουν μακραίωνες σχέσεις δημιουργικής συνύπαρξης και συνεργασίας που ανάγονται στον μύθο του Προμηθέα Δεσμώτη, ενώ, όπως και η Ελλάδα, το Αζερμπαϊτζάν αποτέλεσε και αποτελεί σημείο συνάντησης πολιτισμών”, δήλωσε η κα Γκερέκου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024