Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsOι νικητές της Αegean Regatta

Oι νικητές της Αegean Regatta

Με την Τελετή Λήξης και την απονομή των επάθλων στον προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου, έπεσε το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο, η αυλαία της Aegean Regatta 2017. O […]

Με την Τελετή Λήξης και την απονομή των επάθλων στον προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου, έπεσε το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο, η αυλαία της Aegean Regatta 2017. O διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας που διοργάνωσε για 17η χρονιά, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ολοκληρώθηκε με  επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι πλέον αποτελεί θεσμό για το ναυταθλητισμό στο Αιγαίο Πέλαγος. Όλοι οι ιστιοπλόοι έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης, ενώ και πάλι οι κάτοικοι των νησιών της Πάτμου, της Αστυπάλαιας, της Νισύρου και της Ρόδου, επέδειξαν την άψογη φιλοξενία τους στα πληρώματα. Στην Τελετή Λήξης παρέστη ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Aegean Regatta και τόνισε τη σημασία του αγώνα για τα νησιά του Αιγαίου. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Θεοδοσιάδης Γιαννέλλης, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Πρόεδρος της Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κ. Άκης Τσαλίκης και ο πρόεδρος του ΑΣΙΑΘ Ρόδου, κ. Σταμάτης Σταύρας. Μέγας χορηγός της Aegean Regatta είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών COSMOTE, που συντροφεύει τα πληρώματα και τους φίλους του θεσμού για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Χορηγός είναι η Μαρίνα της Ρόδου που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν τις παροχές της. Συντονιστής όμιλος για τη φετινή διοργάνωση της Aegean Regatta είναι ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου και συνδιοργανωτές οι A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο. Λέρου και Ι.Ο.Μυτιλήνης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024