Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 29 Σεπτεμβρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Δημήρης Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 29 Σεπτεμβρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Δημήρης Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Στην ολομέλεια ο κ. Τσιρακίδης Θεοκλής παρουσίασε την εταιρεία ROIBOS που αφορά σε μια νέα τεχνολογική πλατφόρμα που συνδέει απευθείας ξενοδοχεία με τουριστικά πρακτορεία και τουριστικούς πράκτορες χωρίς μεσάζοντες. Έπειτα ο κ. Γιάννης Χαραλαμπάκης παρουσίασε την εταιρεία HotelToolbox, όπου έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών για ξενοδοχεία. Επίσης, ο κ. Γιώργος Ευγενικός παρουσίασε την εταιρεία MED-ENTS.COM, η οποία παράγει και παρέχει επαγγελματικές παραστάσεις παραγωγής και animation πρώτης κατηγορίας. Στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση απο τον πανεπιστημιακό και λοιμωξιολόγο κ. Γιώργο Σουρβίνο για τις τρέχουσες εξελίξεις όσον αφορά τον COVID-19 και το εμβόλιο. Επιπλέον ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Πλιάκας μίλησε για την πορεία της φετινής σεζόν και έκανε προβλέψεις για το 2021. Ακολούθησε ενημέρωση απο τον διευθυντή ΠΥΤ Κρήτης (ΕΟΤ) κ. Άρη Στρατάκη για τη νέα νομοθεσία για πισίνες, που αφορά στην υποχρέωση ύπαρξης ναυαγοσώστη απο 1/5/2021. Παράλληλα, η κα Στέλλα Μανιουδάκη, γενική διεθύντρια TUI BLUE Insula Alba/Hotel Golden Star, μίλησε για το σχέδιο δράσης διαχείρισης πνιγμού πελάτη σε πισίνα που εφάρμοσε. Επίσης μίλησαν για τα συμβόλαια 2021 και τις πληρωμές και τόνισαν πως πρέπει να τηρηθεί κοινή γραμμή. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου ανακοίνωσε οτι ο ετήσιος χορός δε θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωσε τα μέλη για τον τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης “Βραβείο Γ. Δασκαλάκη” στις 3 Οκτωβρίου. Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024