Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε στις 30 Μαρτίου 2021 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε στις 30 Μαρτίου 2021 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Έπειτα έκανε αναφορά στον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη και τη “μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό τουρισμό”, εξέφρασε την λύπη και τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους και τους συνεργάτες του εκλιπόντος και ευχήθηκε καλή δύναμη και παρηγοριά στην οικογένειά του. Στην ολομέλεια ο κ. Θεόδωρος Μυλωνάκης, τουριστικός πράκτορας OTS-MTS μίλησε για τις εξελίξεις της σεζόν και έκανε προβλέψεις κρατήσεων για δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Ακολούθησε παρουσίαση του έργου της “Αγροξένια απο τον κ. Νίκο Ασιμιανάκη, ειδικό σύμβουλο της Αγροξένια και α’ αντιπρόεδρο του ΔΣ της Eurogites. Έπειτα έγινε ενημέρωση από τον κ. Αντίπα Σηφάκη, ιδιοκτήτη του Millenioum Travel για την εξέλιξη της σεζόν και προβλέψεις κρατήσεων από τη ρωσική, ουκρανική και βαλτική αγορά και τόνισε πως ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος και πρέπει να προχωρήσει άμεσα με γοργούς ρυθμούς και να προχωρήσουν οι διακρατικές συμφωνίες για να μπορέσει να κινηθεί δυναμικά η τουριστική σεζόν. Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον αερολιμενάρχη κ. Γιώργο Πλιάκα σχετικά με τις πτήσεις και την εκτίμηση για την πορεία της νέας σεζόν. Ακολούθως έγινε παρουσίαση των νέων μελών του συλλόγου κ.κ. Νικόλαο Χουρδάκη, κ. Παναγιώτη Αλμυράντη και κ. Εμμανουήλ Ελπίδη. Ακολούθησε ενημέρωση απο τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σφακιανάκη σχετικά με τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τη δυνατότητα ψηφιακών εκλογών για νέο ΔΣ και ζήτησε την άποψη των μελών. Τονίστηκε η αναγκαιότητα άμεσης ανακοίνωσης των νέων πρωτοκόλλων για την λειτουργεία των ξενοδοχείων, καθώς και η επίσπευση εμβολιασμού κατά προτεραιότητα των εργαζομένων στον τουρισμό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024