Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟριστική απομάκρυνση του Ε/Γ – Ο/Γ Παναγία Τήνου

Οριστική απομάκρυνση του Ε/Γ – Ο/Γ Παναγία Τήνου

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία απομάκρυνσης του πλοίου Παναγία Τήνου από το Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα από τον διαγωνισμό. Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε η πρώτη φάση  νέλκυσης […]

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία απομάκρυνσης του πλοίου Παναγία Τήνου από το Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα από τον διαγωνισμό. Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε η πρώτη φάση  νέλκυσης και σταθεροποίησης του πλοίου και στη συνέχεια η έκδοση των απαραίτητων διασυνοριακών αδειών για την απομάκρυνσή του. Η εταιρεία ANTIPOLLUTION, η οποία έχει αναλάβει τις εργασίες, θα απομακρύνει οριστικά το πλοίο εκτός Ελλάδας. Ο ΟΛΠ εφαρμόζοντας τη νομοθεσία, έχει επιτύχει τα τελευταία έτη την απομάκρυνση πάνω από 100 εγκαταλελειμμένων και ημιβυθισμένων πλοίων από τους χώρους ευθύνης του, στην προσπάθειά του για αναβάθμιση των υπηρεσιών ελεύθερης ναυσιπλοΐας και βελτίωσης της περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024