Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαράδοση ξενοδοχειακού εξοπλισμού κρουαζιερόπλοιου ‘Silver Spirit’ στον Δήμο Χανίων

Παράδοση ξενοδοχειακού εξοπλισμού κρουαζιερόπλοιου ‘Silver Spirit’ στον Δήμο Χανίων

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Λιμάνι της Σούδας η παράδοση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του κρουαζιερόπλοιου “Silver Spirit” της εταιρίας “Silversea Cruises” στο Δήμο Χανίων, προκειμένου αυτός να αξιοποιηθεί για […]

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Λιμάνι της Σούδας η παράδοση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του κρουαζιερόπλοιου “Silver Spirit” της εταιρίας “Silversea Cruises” στο Δήμο Χανίων, προκειμένου αυτός να αξιοποιηθεί για κοινωνικούς και κοινωφελείς σκοπούς του Δήμου. Τον διευθυντή και εκπρόσωπο της εταιρίας “Silversea Cruises” στην Ελλάδα, Σπύρο Αλμπέρτη, και τον καπετάνιο του πλοίου, Pontillo Cosimo, υποδέχθηκαν στο Λιμάνι της Σούδας ο δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Μιχάλης Βλαχάκης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χανίων, κ. Χρήστος Κουβάτσος, ο πρόεδρος του Λ.Τ.Ν.Χ., κ. Κώστας Μανωλικάκης, και ο συνεργάτης του δημάρχου και συντονιστής της διαδικασίας δωρεάς, κ. Κώστας Μπροκαλάκης. Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, το οποίο πρόκειται να δεξαμενιστεί, προέβη στη σημαντική αυτή δωρεά προς τον Δήμο Χανίων, ως ελάχιστη ανταπόδοση στην τοπική κοινωνία της θερμής φιλοξενίας, που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια και ως συμβολική αναγνώριση της μεγάλης σημασίας που έχει το λιμάνι της Σούδας, προσφέροντας υψηλής στάθμης υπηρεσίες. Σημειώνεται μάλιστα ότι η εταιρεία “Silversea Cruises” επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα Χανιά τον Οκτώβριο του 2014 με το κρουαζιερόπλοιο “Silver Spirit”, ενώ έως και σήμερα πλοία της προσεγγίζουν στο λιμάνι της Σούδας και στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, ως αποτέλεσμα της ικανοποίησης της εταιρείας από τον προορισμό των Χανίων και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024