Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠοδοσφαιρικός αγώνας ελληνοτουρκικής φιλίας στο Chios Chandris Hotel

Ποδοσφαιρικός αγώνας ελληνοτουρκικής φιλίας στο Chios Chandris Hotel

Στο ξενοδοχείο Chios Chandris Hotel του Ομίλου Χανδρή, φιλοξενήθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα Καρσιγιακά Σπορ Σμύρνης, καθώς και οι παράγοντες και οι φίλαθλοι που συνόδευαν την αποστολή. Η ομάδα συμμετείχε στον […]

Στο ξενοδοχείο Chios Chandris Hotel του Ομίλου Χανδρή, φιλοξενήθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα Καρσιγιακά Σπορ Σμύρνης, καθώς και οι παράγοντες και οι φίλαθλοι που συνόδευαν την αποστολή. Η ομάδα συμμετείχε στον ιστορικό φιλικό αγώνα με τον Λαίλαπα Λειβαδίων Χίου, που πραγματοποιήθηκε στο Φαφάλειο Στάδιο Βροντάδου στο πλαίσιο της Ελληνοτουρκικής φιλίας, για να ολοκληρώσουν 84 χρόνια μετά, το φιλικό τους παιχνίδι που διεκόπη λόγω καταρρακτώδους βροχής το 1930. Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Τούρκος πρέσβης κ. Kerim Uras, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γ. Σαρρής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Demirtas και πλήθος Ελλήνων και Τούρκων φιλάθλων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Χίο τα μέλη της Τουρκικής αποστολής επισκέφθηκαν παραδοσιακές περιοχές του νησιού και παρακολούθησαν συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Χίου μετά τον αγώνα. Στα πλαίσια του αγώνα η ομάδα του Λαίλαπα Λειβαδίων Χίου παρέθεσε δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων της στο ξενοδοχείο Chios Chandris.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024