Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsSea to Shore Stories Art Project στο Minos Beach art hotel

Sea to Shore Stories Art Project στο Minos Beach art hotel

Το Ίδρυμα Γ.&Α. Μαμιδάκη θέτοντας τον πολιτισμό στο επίκεντρο του, εγκαινιάζει την καλοκαιρινή σεζόν με ένα καινούργιο καλλιτεχνικό project που θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και θα έχει σαν άξονα […]

Το Ίδρυμα Γ.&Α. Μαμιδάκη θέτοντας τον πολιτισμό στο επίκεντρο του, εγκαινιάζει την καλοκαιρινή σεζόν με ένα καινούργιο καλλιτεχνικό project που θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και θα έχει σαν άξονα τον θαλάσσιο χώρο της Κρήτης και συγκεκριμένα του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Minos Beach art hotel του ομίλου bluegr Hotels & Resorts. To φετινό project θα αποτελέσει τη συνέχεια μιας σειράς καλλιτεχνικών συνεργασιών και in-situ έργων που θεσμοθέτησε το ίδρυμα ήδη από την δεκαετία του 1980. Κάθε χρόνο διαφορετικοί καλλιτέχνες θα προσκαλούνται να δημιουργήσουν έργα ειδικά για το ξενοδοχείο και τους χώρους του, με κεντρικό άξονα τη θάλασσα. Ο κ. Κώστας Ιωαννίδης θα αποτελέσει τον καλλιτέχνη της χρονιάς (2016), την έκθεση του οποίου θα επιμεληθεί η κα Κατερίνα Γρέγου. To project του κ. Ιωαννίδη φέρει τον τίτλο Sea to Shore Stories και αποτελείται από ένα πολύπτυχο έργο το οποίο θα έχει αισθητή παρουσία σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου, προκαλώντας τους επισκέπτες να ακολουθήσουν τη “διαδρομή”. Στον χώρο υποδοχής, στην παραλία, και σε άλλα επίγεια σημεία που θα παρουσιαστούν τα έργα “Lost Ears of Paleopolis”, “verlasting Song” και “Hanging Gardens”. Ο Κώστας Ιωαννίδης σπούδασε ζωγραφική και χαρακτική στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και στο Royal College of Arts του Λονδίνου και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στις Καλές Τέχνες (MFA) από το School of Visual Arts (SVA) της Νέας Υόρκης. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και την Άνδρο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024