Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsSignature cocktails με θέα την Ακρόπολη

Signature cocktails με θέα την Ακρόπολη

Το The Foundry Suites Athens Rooftop Garden, το σκιερό rooftop garden του The Foundry Suites Athens στου Ψυρρή, που βρίσκεται στην στην ταράτσα του THE FOUNDRY Urban Luxury Suites με […]

Το The Foundry Suites Athens Rooftop Garden, το σκιερό rooftop garden του The Foundry Suites Athens στου Ψυρρή, που βρίσκεται στην στην ταράτσα του THE FOUNDRY Urban Luxury Suites με θέα στην Ακρόπολη και τον λόφο του Φιλοπάππου, παρουσιάζει 12 cocktails εμπνευσμένα από το ελληνικό δωδεκάθεο. H Αναστασία Τριανταφυλλίδη -γνωστή ήδη από τη θητεία της πίσω από τις ηχηρές μπάρες των Noel, Zurbaran Athens, Frater and Soror και Odori-, αναδεικνύει τα φρέσκα μυρωδικά, φρούτα και μπαχαρικά της ελληνικής γης. Πικάντικη τεκίλα με κολοκυθάκι και ντομάτα στον “Ήφαιστο”, ρούμι με κακάο και βερίκοκα στην “Αφροδίτη”, μπέρμπον με κεράσι, μαύρη σοκολάτα και μπαχαρικά στον “Άρη”, λευκό βερμούτ με καρύδα και μπανάνα στην “Άρτεμη”. Την ίδια ώρα ο chef Δημήτρης Πελέκης συνθέτει απρόσμενα υλικά στις φρέσκες Neapolitan style πίτσες του, που φτιάχνονται live και συνοδεύονται με μπύρες από ελληνικά microbreweries ή με ένα από τα 12 κρασιά Ελλήνων παραγωγών της ανανεωμένης λίστας που περιλαμβάνει πλέον και κρασιά φυσικής οινοποίησης και βιοδυναμικής καλλιέργειας. Το THE FOUNDRY Urban Luxury Suites σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Μιλτιάδη Πορτοκάλη και Έφη Μαλανδράκη το boutique ξενοδοχείο των 12 διαμερισμάτων, ένα κτήριο του 1930 σε ένα ήσυχο αδιέξοδο της οδού Σαρρή που παλαιότερα λειτουργούσε ως στοιχειοχυτήριο, διατηρεί τον μοναδικό του χαρακτήρα ως σύμβολο της εξάπλωσης της αθηναϊκής βιομηχανίας στις αρχές του 20ου αιώνα και αναδεικνύει τα ξεχωριστά αρχιτεκτονικά του στοιχεία, όπως ο άπλετος φωτισμός και τα ταβάνια από βυζαντινά τούβλα. Τα 12 αυτόνομα διαμερίσματα και οι κοινόχρηστοι χώροι διακοσμήθηκαν με αναφορές στην αισθητική του μεσοπολεμικού μοντερνισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024