Ενώ το κρασί στον τόπο μας έχει μια ανοδική πορεία εδώ και πολλές δεκαετίες, η τοπική παραγωγή της μπύρας σε μικρές μονάδες εγκαινιάστηκε μόλις τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Σήμερα, μικροί ζυθοποιοί […]
Ενώ το κρασί στον τόπο μας έχει μια ανοδική πορεία εδώ και πολλές δεκαετίες, η τοπική παραγωγή της μπύρας σε μικρές μονάδες εγκαινιάστηκε μόλις τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Σήμερα, μικροί ζυθοποιοί ευδοκιμούν σε πολλές διαφορετικές γωνιές της χώρας. Το Μουσείο Ακρόπολης αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του ν’ απολαύσουν στο καφέ του ισογείου μπύρες εξαιρετικής ποιότητας από Έλληνες μικρούς παραγωγούς από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως και την Κυριακή 14 Απριλίου. Το καθημερινό μενού του καφέ του ισογείου θα ισχύει κανονικά. Ώρες λειτουργίας καφέ ισογείου:
- Δευτέρα 8:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.
- Τρίτη – Πέμπτη 8:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
- Παρασκευή 8:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.
- Σάββατο – Κυριακή 8:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.