Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτην τελική ευθεία για το 4ο φεστιβάλ γλυπτικής στην άμμο στην Αμμουδάρα

Στην τελική ευθεία για το 4ο φεστιβάλ γλυπτικής στην άμμο στην Αμμουδάρα

 Μηνύματα για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος από τη ρύπανση, αναμένεται να στείλει ξανά φέτος στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο το 4ο Φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο, που θα πραγματοποιηθεί […]

 
Μηνύματα για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος από τη ρύπανση, αναμένεται να στείλει ξανά φέτος στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο το 4ο Φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αμμουδάρα, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.Η προετοιμασία του φεστιβάλ έχει ήδη ξεκινήσει και προγραμματίζεται να δημιουργηθούν ξανά εκπληκτικά γλυπτά από άμμο, ύψους ακόμα και τριών μέτρων, με την προσδοκία να παραμείνουν στην Αμμουδάρα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Το φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο έχει πραγματοποιηθεί ήδη τρείς φορές με την υποστήριξη και της Περιφέρειας Κρήτης και αποτελεί πλέον θεσμό γνωστό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με τον συντονισμό του γλύπτη Μανώλη Χαρκούτση, σε τέσσερα σημεία της Αμμουδάρας, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τα γλυπτά στον περίπατό τους. Γνωστοί γλύπτες θα φιλοτεχνούν τα έργα τους από τη 1 έως τις 25 Ιουνίου, εργασίες που θα μπορούν να βλέπουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής. Συγχρόνως, προετοιμάζονται και δωρεάν μαθήματα γλυπτικής στην άμμο για μικρούς και μεγάλους. Κεντρικό μήνυμα του φεστιβάλ και των έργων που θα φιλοτεχνηθούν θα είναι και φέτος “Δεν το βάζω κάτω! Καθαρές θάλασσες, καθαρές παραλίες!”

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024