Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο Grecotel Pallas Athena λαμπερά εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής

Στο Grecotel Pallas Athena λαμπερά εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής

Στα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο Grecotel Pallas Athena, εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου η έκθεση ζωγραφικής Inception του Teodosio Sectio Aurea με έργα […]

Στα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο Grecotel Pallas Athena, εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου η έκθεση ζωγραφικής Inception του Teodosio Sectio Aurea με έργα ιδιαίτερα και πρωτότυπα, όσο και τα υλικά που χρησιμοποιεί από μέταλλο και σύρμα μέχρι ακρυλικό, ασήμι και πλαστικό. Η αίθουσα γεμίζει από αισθήσεις, συναισθήματα, κώδικες και αναζητήσεις σε ένα ταξίδι με τα μάτια ανοιχτά. Αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, με την αστείρευτη φαντασία του να ξεδιπλώνεται στους μεγάλους του πίνακες, τα πρωτότυπα γλυπτά του και τις ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές του, όπως το εντυπωσιακό επιδαπέδιο φωτιστικό με smart led εναλλασσόμενο έγχρωμο φωτισμό. Οι τίτλοι των έργων του δηλώνουν εύστοχα την υποκειμενική προσέγγιση του καλλιτέχνη, την εσωτερική του αλήθεια μέσα από το αφηρημένο και το οραματικό στους πίνακές του. Ικανός γλύπτης, υποτάσσει την ύλη με την φαντασία του, δημιουργώντας μοναδικές γεωμετρικές και μηχανικές καρδιές από σίδηρο, λαμαρίνα, γρανάζια, ηλεκτρόδια και μπίλιες για σφεντόνα. Η ABSOLUTE ήταν ο χορηγός της βραδιάς στο σύγχρονο urban chic περιβάλλον του εστιατορίου και μπαρ του Pallas Athena.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024