Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση TTR

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση TTR

Επιτυχημένη θεωρείται η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR, στο Βουκουρέστι από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου, καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού. Στην έκθεση […]

Επιτυχημένη θεωρείται η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR, στο Βουκουρέστι από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου, καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού. Στην έκθεση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσωπήθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες και τον περιφερειακό σύμβουλο Σερρών – αρμόδιο σε θέματα Τουρισμού, κ. Αθανάσιο Μασλαρινό. Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης λειτουργίας της Έκθεσης, η ελληνική αποστολή ήρθε σε επαφή με τουριστικούς φορείς του εξωτερικού, αλλά και με επαγγελματίες και δημοσιογράφους του τουρισμού, με σκοπό την προβολή της περιοχής ως ένα ευρύ πεδίο προορισμών και επιλογών, με ιδιαίτερη έμφαση, πέρα από το κλασικό μοντέλο “ήλιος και θάλασσα”, στις θεματικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι οι προσκυνηματικές περιηγήσεις, ο ιαματικός και συνεδριακός τουρισμός, οι επισκέψεις σε πόλεις κ.λπ., αλλά και στον τουρισμό 12μηνης διάρκειας. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Ελλάδος στη Ρουμανία Γρηγόρης Βασιλοκωνσταντάκης και ο Έλληνας Πρόξενος κ. Νικόλαος Καραλέκας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024