Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας από επιβάτη ύποπτο κρούσμα του ιού του Έμπολα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας από επιβάτη ύποπτο κρούσμα του ιού του Έμπολα

Συναγερμός την περασμένη Κυριακή στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, μετά από πληροφορία για άφιξη ύποπτου κρούσματος του ιού του Έμπολα. Πρόκειται για 35χρονο Ισραηλινό, ο οποίος διέκοψε αυθαίρετα την καραντίνα […]

Συναγερμός την περασμένη Κυριακή στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, μετά από πληροφορία για άφιξη ύποπτου κρούσματος του ιού του Έμπολα. Πρόκειται για 35χρονο Ισραηλινό, ο οποίος διέκοψε αυθαίρετα την καραντίνα στην οποία τέθηκε στις ΗΠΑ και έφθασε στην Κύπρο μέσω Βιέννης. Ωστόσο, στάλθηκε με το ίδιο αεροσκάφος πίσω στην Aυστρία με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών. Ο Ισραηλινός, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα “Αλήθεια”, έφθασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με τις Αυστριακές Αερογραμμές και οι ιατρικές υπηρεσίες μαζί με άλλα εμπλεκόμενα τμήματα εφάρμοσαν το σχέδιο αντιμετώπισης ύποπτων κρουσμάτων Έμπολα. Η προγραμματισμένη αναχώρηση του αεροσκάφους των Αυστριακών Αερογραμμών έγινε με κάποια καθυστέρηση, καθώς ο κυβερνήτης αρνήθηκε αρχικά να μεταφέρει πίσω στη Βιέννη τον 35χρονο επιβάτη. Από τις εξετάσεις που έγιναν στον ύποπτο επιβάτη, στον οποίο δεν επιτράπηκε η αποβίβαση από το αεροπλάνο, δε διαπιστώθηκε αυτός να έχει πυρετό ή άλλα συμπτώματα της επιδημίας του Έμπολα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024