Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνεργασία του Αnatolia Hotel Thessaloniki με την Thalgo La Beaute Marine

Συνεργασία του Αnatolia Hotel Thessaloniki με την Thalgo La Beaute Marine

To Αnatolia Hotel Thessaloniki μέλος του ομίλου Anatolia Hospitality ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία γαλλικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος “Thalgo La Beaute Marine”, τα οποία […]

To Αnatolia Hotel Thessaloniki μέλος του ομίλου Anatolia Hospitality ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία γαλλικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος “Thalgo La Beaute Marine”, τα οποία μπορούν τώρα να βρεθούν στο “All Senses Fitness & Health Club” του ξενοδοχείου. Από το 1964, τα Thalgo Laboratories δημιουργούν καλλυντικά προϊόντα spa και ομορφιάς από θαλάσσια συστατικά και ιχνοστοιχεία. Σε στενή συνεργασία με διάσημους φυτολόγους, το Κέντρο Έρευνας Thalgo αναγνωρίζει και εξάγει πάνω από 50 θαλάσσιες δραστικές φόρμουλες, όπου συγκεντρώνονται αποκλειστικά στα προϊόντα της Thalgo. Κάθε προϊόν Thalgo είναι ένα γνήσιο συμπλήρωμα της θαλάσσιας αποτελεσματικότητας, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα απόδοσης, απόλυτη συνάφεια με το δέρμα και απόλυτη αισθητική εμπειρία για να προσφέρει τέλεια αποτελέσματα σε κάθε γυναίκα στον κόσμο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024