Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤιμήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Philian Hotels and Resorts

Τιμήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Philian Hotels and Resorts

Με το βραβείο του γε ‘νέου’ επιχειρείν τιμήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Philian Hotels and Resorts κ. Μάκης Κουκουλάκης στα πλαίσια του 27ου Money Show. Στην εκδήλωση που […]

Με το βραβείο του γε ‘νέου’ επιχειρείν τιμήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Philian Hotels and Resorts κ. Μάκης Κουκουλάκης στα πλαίσια του 27ου Money Show. Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή 21 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hyatt της Θεσσαλονίκης, με διοργανώτρια αρχή το Μοney Show και την εφημερίδα Θεσσαλονίκης Δρώμενα, ο κ. Κουκουλάκης βραβεύτηκε ως ένας εκ των σημαντικότερων νέων επιχειρηματιών στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Κουκουλάκης δήλωσε σχετικά: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμή που μου κάνει η διοργανώτρια αρχή του Money Show  και η εφημερίδα Θεσσαλονίκης Δρώμενα με την απονομή του βραβείου του γε ‘νέου’ επιχειρείν και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη διαρκή και πολύτιμη προσφορά τους στον επιχειρηματικό κόσμο. Η δημιουργία ενός θετικού αφηγήματος γύρω από την επιχειρηματικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη στροφή των νέων προς αυτή. Ο όμιλός μας, Philian Hotels and Resorts επιμένει να πρωτοπορεί, να επενδύει και να αναπτύσσεται διαρκώς στην Ελλάδα και τέτοιες διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση του έργου μας και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024