Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο 5ο Greek Maritime Golf Event στηρίζει το “Μαζί για το Παιδί”

Το 5ο Greek Maritime Golf Event στηρίζει το “Μαζί για το Παιδί”

Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ της ναυτιλιακής κοινότητας, “Greek Maritime Golf Event” θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά στην Costa Navarino στις 8-9 Ιουνίου 2019. To 5ο Greek Maritime Golf Event […]

Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ της ναυτιλιακής κοινότητας, “Greek Maritime Golf Event” θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά στην Costa Navarino στις 8-9 Ιουνίου 2019. To 5ο Greek Maritime Golf Event θα ενισχύσει την ένωση “Μαζί για το Παιδί” με δύο τρόπους: α) Κατά τη διάρκεια του αγώνα shotgun scramble, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου οι παίκτες του τουρνουά που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούν για την υποστήριξη του καλού σκοπού της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα θα παρέχεται η δυνατότητα στους γκολφέρ να αγοράσουν έως 3 επιπλέον προσπάθειες, στην τρύπα 10 του The Dunes Course. β) Κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που θέλουν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί. Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στην Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων “Μαζί για το Παιδί”. Το “Greek Maritime Golf Event”, διοργανώνεται από την Golf Events 18 και αποτελεί πρωτοβουλία των αναγνωρισμένων Ελλήνων PGA golfers κ.κ. Παναγιώτη και Θάνου Καραντζιά. Tο κορυφαίο τουρνουά γκολφ απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024