Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Alkyon Resort Hotel & Spa κοντά στα παιδιά που γράφουν παραμύθια

Το Alkyon Resort Hotel & Spa κοντά στα παιδιά που γράφουν παραμύθια

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αlkyon Resort Hotel & Spa στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το kidsfun.gr και διεξήχθη υπό την Αιγίδα […]

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αlkyon Resort Hotel & Spa στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το kidsfun.gr και διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στον 16ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού συμμετείχαν περισσότερα από 20.000 παιδιά από σχολεία όλης της Ελλάδας. Την Κυριακή 4 Ιουνίου, σε μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης απονεμήθηκαν τα Βραβεία Αίσωπος 2017 και ακολούθησε η θεατρική παράσταση “Με τα Μάτια της Ψυχής” σε σκηνοθεσία της κας Κάρμεν Ρουγγέρη, με θέμα τη διαφορετικότητα. Η παράσταση βασίστηκε στο παραμύθι του μαθητή Ιωάννη Παπαργυρίου της Δ’ Δημοτικού από τα εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία, που εμπνεύστηκε το παραμύθι του από την αφορμή που έδωσε ο συγγραφέας κ. Σπύρος Γιαννακόπουλος. Στην τελετή βράβευσης, η υπεύθυνη Διαφήμισης και Επικοινωνίας του Αlkyon Resort Hotel & Spa, κα Καλλιόπη Μαρούλη προσέφερε στα εννέα παιδιά που διακρίθηκαν για το παραμύθι τους και στις οικογένειές τους, δώρα πολυτελούς διαμονής, χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024