Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Safe Water Sports αρωγός στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής

Το Safe Water Sports αρωγός στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής

Το 1ο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) στις 13 Δεκεμβρίου στο Γέρακα, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από […]

Το 1ο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) στις 13 Δεκεμβρίου στο Γέρακα, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από πνιγμούς με την αρωγή/στήριξη από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., το Safe Water Sports, και άλλους φορείς. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στη μνήμη του Μιχαήλ Πασχαλάκη, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 10 ετών από ατύχημα στη θάλασσα την ώρα που έκανε ένα θαλάσσιο σπορ. Η Αθλητική Ναυαγοσωστική είναι ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο άθλημα σε πολλές χώρες. Έχει αγωνίσματα ανοιχτής θαλάσσης και πισίνας. Οι κανόνες του αθλήματος καθορίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο από τη Διεθνή Ομοσπονδία Διάσωσης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας & Αθλητικής Αλιείας (ΕΟΥΔΑ), αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, βάση του καταστατικού της, καλλιεργεί την αθλητική ναυαγοσωστική στην Ελλάδα. Ο σκοπός της αθλητικής ναυαγοσωστικής ήταν αρχικά ανθρωπιστικός: να δώσει την ευκαιρία καλύτερης προπόνησης σε διασώστες και  ναυαγοσώστες και να τους βοηθήσει να διατηρήσουν την φυσικής τους κατάσταση σε υψηλό επίπεδο. Τα αγωνίσματα απαιτούν ταχύτητα, φυσική κατάσταση, γνώση διάσωσης και κίνητρα για αγωνιστικό πνεύμα στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024