Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“Το Ταξίδι”, έκθεση τέχνης στο αεροδρόμιο της Αθήνας

“Το Ταξίδι”, έκθεση τέχνης στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Δάσκαλοι, εικαστικοί και designers, μαζί με τους νέους σπουδαστές τους, εκθέτουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 στο Αεροδρόμιο της Αθήνας (επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 3) έργα που δημιούργησαν με κοινό θέμα […]

Δάσκαλοι, εικαστικοί και designers, μαζί με τους νέους σπουδαστές τους, εκθέτουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 στο Αεροδρόμιο της Αθήνας (επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 3) έργα που δημιούργησαν με κοινό θέμα “Το Ταξίδι”. Ο χώρος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών συνδυάζεται ιδανικά με το θέμα, καθώς το αεροδρόμιο είναι συνυφασμένο με την έννοια του ταξιδιού και είναι ένα «σταυροδρόμι» συνάντησης ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο. Πορτραίτα διαπολιτισμικών ταξιδιωτών, ρεαλιστικές εικόνες ταξιδιού, εικόνες τόπων όπου το παρελθόν ενώνεται με το παρόν, συμπαντικοί κόσμοι, ταξιδιωτικά αντικείμενα και οχήματα, αντανακλούν τις ψηφιακές αναζητήσεις του Ταξιδιού, με video-animation, εικαστικές ψηφιακές εκτυπώσεις και προϊόντα σχεδιασμού (design objects). Συμμετέχοντες φορείς: Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η έκθεση “Το Ταξίδι” πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024