Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Viber παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Public Accounts

Το Viber παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Public Accounts

To Viber ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία “Public Accounts” που θα επιτρέπει σε επιχειρήσεις, δημοφιλή εμπορικά σήματα και δημόσια πρόσωπα να αλληλεπιδρούν σε προσωπικό επίπεδο, εύκολα και αδιάλειπτα με τους περισσότερους […]

To Viber ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία “Public Accounts” που θα επιτρέπει σε επιχειρήσεις, δημοφιλή εμπορικά σήματα και δημόσια πρόσωπα να αλληλεπιδρούν σε προσωπικό επίπεδο, εύκολα και αδιάλειπτα με τους περισσότερους από 800 εκατ. μοναδικούς εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής ανά την υφήλιο. Μέσω των “Public Accounts” το Viber θα προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, δημοφιλή εμπορικά σήματα και δημόσια πρόσωπα να επικοινωνούν αμφίδρομα με το κοινό τους μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας που συγκεντρώνει ποικίλα εργαλεία 1-on-1 chat (προσωπικής συνομιλίας) ή δημόσιας αναμετάδοσης. Από σήμερα η υπηρεσία των Public Accounts (Δημόσιων Λογαριασμών) είναι διαθέσιμη διεθνώς, με πρώτους συνεργάτες τις εταιρείες The Huffington Post, Yandex και The Weather channel, που θα παρουσιάσουν σύντομα τα κανάλια επικοινωνίας τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024