Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου

To μεσημέρι του Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του Ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική […]

To μεσημέρι του Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του Ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού “Θεμιστοκλής”. Εκεί βρέθηκαν και εθελοντές της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους. Συγχρόνως, το ξενοδοχείο ξεκινά και φέτος μία νέα φιλανθρωπική ενέργεια. Από 1/12/2018 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται 1,50 ευρώ στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για την στήριξη του έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και εφήβους με βαριά και σύνθετη αναπηρία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024